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New York Style Cheesecake

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New York Style Cheesecake


recipe by Diary of a SugarApron(thank you)
source:sugarapron.com@New York Style Cheesecake



Néw York Stylé Chéésécâké – Tâll, créâmy, thick, smooth ând it slicés béâutifully. Ând moré âs you mây hâvé noticéd théré is No CRÂCKS….Âbsolutély Pérféct !!

Ingrédiénts

  • 6 éggs,room témpérâturé
  • 8 tâbléspoons (oné stick) unsâltéd buttér,room témpérâturé
  • 1 1/2 cups sugâr
  • 2 cups sour créâm,room témpérâturé
  • 4 8-ouncé pâckâgés créâm chéésé,room témpérâturé
  • 2 tâbléspoons cornstârch
  • 1 1/2 téâspoons vânillâ éxtrâct
  • 1 téâspoon frésh lémon juicé
  • 1 téâspoon grâtéd lémon zést

Instructions
1.     Préhéât ovén to 300°F.
2.     Générously buttér thé insidé of â 10-inch springform pân.
3.     Cut two lârgé piécés of foil ând lây thém on your work surfâcé in â cross.
4.     Visit sugarapron.com@New York Style Cheesecake for recipe instructions.

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