INGRÉDIÉNTS
COOKIÉS
- 1 cup unsâltéd buttér, room témpérâturé
- 3/4 cup light brown sugâr, pâckéd
- 3/4 cup grânulâtéd sugâr
- 1 égg
- 1 tsp. vânillâ éxtrâct
- 1 T. réd vélvét bâkéry émulsion or réd gél food color
- 1 tsp. bâking sodâ
- 1/4 tsp. sâlt
- 1/4 cup cocoâ powdér
- 2 cups âll-purposé flour
- 1 + 1/4 cups milk chocolâté chips, dividéd
FROSTING
- 4 oz. créâm chéésé, room témpérâturé
- ½ cup buttér, room témpérâturé
- 2 tsp. vânillâ éxtrâct
- 2 + ½ cups powdéréd sugâr
- 2 T. milk
INSTRUCTIONS
1. Préhéât ovén to 350 dégréés. Liné â bâking shéét with pârchmént pâpér.
2. In â lârgé mixing bowl, âdd in thé buttér, brown sugâr ând grânulâtéd sugâr. Mix with â hând mixér on médium spééd until light ând fluffy. It will tâké âbout two minutés.
3. Âdd in thé égg, vânillâ éxtrâct, ând réd vélvét bâkéry émulsion. Mix until incorporâtéd.
0 Response to "Red Velvet Sandwich Cookies"
Post a Comment